Feuer & Eis en Ghost Rider present op de herfstkermis van Keulen

De Kölner Herbstvolksfest vindt dit jaar plaats van 25 oktober tot en met 3 november 2019. Heel wat attracties zakken af naar Keulen, waaronder 14 van het type grootvermaak. Ook dit jaar zijn er weer heel wat attracties voor het eerst terug te vinden in Keulen. Hieronder geven we jullie een kort overzicht.

 

Wie van hoge G-krachten houdt kan terecht in de “Ghost Rider” van Löffelhardt. Dit is een Booster, maar van de Duitse fabrikant Huss. Het is dus een totaal andere attractie dan een normale Booster. Buiten de modelnaam is er niets gelijkaardig aan. Ook de Break Dance van Klinge, de Orbiter “Mr. Beat” van Schaak en de Polyp “Crazy Beach Monster” van Hoffmann zijn van de partij.

 

Verder hebben we nog de KMG Surf Ride “X-Force” van Klinge, de Space Hopper “Beach Jumper” van Wegener en de Musik Express van Schoeneseifen. Wie van hoogtes houdt kan dan weer terug in de Booster “Mach 1” van Fehlauer of op het reuzenrad “Europarad” van Kipp.

 

Achtbaanfans kunnen zich verheugen op de familieachtbaan “Feuer + Eis” van Barth-Kipp. Voor de families is er dit jaar een grote topper aanwezig dankzij de gigantische funhouse “Fuzzy’s Lachsaloon” van Rasch. Deze funhouse bevat, naast een hindernissenparcours en heel wat verdiepingen, ook een vrijevaltoren.

 

 

Grootvermaak:

Feuer + Eis – Barth-Kipp (Powered Coaster)

Ghost Rider (1) – Löffelhardt (Huss Booster)

Musik Express – Schoeneseifen (Music Express)

Break Dance – Klinge (Break Dance)

Crazy Beach Monster – Hoffmann (Polyp / Monster)

Mr. Beat – Schaak (Orbiter)

Beach Jumper – Wegener (Space Hopper)

Europarad – Kipp (Reuzenrad)

X-Force – Klinge (Surf Ride)

Mach 1 – Fehlauer (Booster)

Das Aqua Labyrinth – Markmann (Glazen Doolhof)

Fuzzy’s Lachsaloon – Rasch (Funhouse)

Daemonium – Blume (Spookhuis)

House Party – Weber (Botsauto’s)

 

 

 

 

 

Bron: kirmesplaetze-2019.jimdofree