Chessington World of Adventure opent een nieuwe kinderzone

Chessington Word of Adventure gaat de oude attractie Toadie’s Crazy Cars in een nieuw jasje steken. Daarnaast wordt er ook een nieuwe mini log flume toegevoegd aan het attractieaanbod. 

 

De mini log flume bevind zicht vlak naast Toadie’s Crazy Cars ride, de rit zelf heeft 1 drop van 4 meter hoog en is vooral bedoeld voor de allerkleinsten. De attractie is trouwens niet nieuw, ze is overgekomen van Weymouth Sealife centre. Er zullen zich 6 bootje bevinden op de attractie waarin telkens 3 kindjes kunnen. Het geheel zal een safari thema krijgen, met diverse dieren rondom te attractie. Daarnaast gaat het hele gebied een andere layout krijgen, zodanig er een wandelpad onstaat tussen beide attracties alsook een nieuw uitkijkpunt op de drop zone van de nieuwe attractie,

 

De bestaande Toadie’s Crazy Cars zal ook een nieuw jasje krijgen, uiteraard dus ook een safari thema. De ride zelf zal een klein beetje korter worden, van 200 m naar 168m. Dit is nodig om de nieuwe attractie te kunnen bouwen. Het is tevens de 2de keer dat deze attractie vernieuwd wordt. De attractie openende in 1987 als Old Crock rally. Dat thema werd in 2000 gewijzigd naar het huidige thema, en ook toen werd de rit ingekort voor plaats te maken voor Dragons Fury.

 

Voor wanneer deze attractie zullen zijn is echter nog niet geweten, vermoedelijk zijn deze voor 2020. Echter heeft het park ook recent plannen naar buiten gebracht voor een nieuwe drop toren ter vervanging van Rameses Revenge, al lijkt die ride eerder in 2021 te komen.

 

Bron: Southparks