Aeronaut, Transformer en Rock & Roller Coaster naar Bremer Freimarkt

De Bremer Freimarkt vindt dit jaar plaats van 18 oktober tot en met 3 november 2019. Naar de kermis komen 320 attracties, waarvan 26 van het type grootvermaak. Toppers zijn aanwezig met onder andere de Aeronaut, de Rock & Roller Coaster, de Commander en Transformer.

 

Voor de achtbaanfans biedt de Bremer Freimarkt drie rollercoasters. De grootste is de Rock & Roller Coaster van Vorlop. Dit is een achtbaan die gebouwd is door Schwarzkopf. Daarnaast hebben we ook de extra grote wildemuisachtbaan Wilde Maus XXL van Eberhard. Tot slot is er nog de familie achtbaan Kuddel der Hai van Belli, dit is een rollercoaster met de Big Aplle / Wacky Worm lay-out.

 

Een aantal blikvangers van de kermis zijn onder andere de gloednieuwe “Aeronaut” van Hoefnagels & Denies, dit is een 80 meter hoge Star Flyer. Ook de 55 meter hoge Booster Maxx “Apollo 13” van Küchenmeister is present, net zoals de 65 meter hoge Inversion “Infinity” van Hoefnagels. Genieten van het uitzicht kan met het reuzenrad “Riesenrad” van Steiger.

 

Een aantal stevige thrill rides vinden we terug met de Roll Over “Commander” van Hanstein en de Top Star Tour “Transformer” van Schimdt. Ook de Polyp Monster 3 “Octopussy” van Markmann is van de partij, net zoals de Break Dancer No.2 van Dreher-Vespermann en de Happy Traveller van Gack-Winter. Daarnaast hebben we nog de Magic “Circus Circus” van Gründler-Preuß, de Happy Sailor van Howey en de Musik Express “Troika” van Ahrend.

 

 

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Rock & Roller Coaster – Vorlop (Wild Cat)

Wilde Maus XXL – Eberhard (Wild Mouse XXL)

Kuddel der Hai – Belli (Familie Coaster)

Auf Manitus Spuren – Heitmann-Schneider (Wiltwaterbaan)

 

Break Dancer No.2 – Dreher-Vespermann (Brack Dance 2)

Happy Traveller – Gack-Winter (Break Dance 1)

Commander – Hanstein (Roll Over)

Troika – Ahrend (Music Express)

Happy Sailor – Howey (Hayppy Sailor)

Octopussy – Markmann (Polyp Monster 3)

Circus Circus – Gründler-Preuß (Magic)

Wellenflug – Hanstein (Zweefmolen)

Hurricane – Heine (Fun Factory)

Riesenrad – Steiger (Reuzenrad)

Aeronaut – Hoefnagels (Star Flyer)

Euro Rutsche – Kutschenbauer (Glijbaan)

Transformer – Schmidt (Top Star Tour)

Apollo 13 – Küchenmeister (Booster Maxx)

Infinity – Hoefnagels (Inversion 65)

Looping the Loop – von Olnhausen (Overslagschommel)

 

Big Bamboo – Hempen (Funhouse)

Happy Family – Heine (Funhouse)

Der grosse Irrgarten – Rasch (Glazen Doolhof)

Geisterfabrik – Rasch (Spookhuis)

Rotor – Pluschies (Kleefwand)

Autoscooter Stardust – Vespermann-Hartkopf (Botsauto’s)

Autoscooter Top In – Robrahn (Botsauto’s)

 

 

 

 

Bronnen: kirmesplaetze-2019, Kermisland – Pays Forain