Six Flags St. Louis kondigt 50 meter hoge thrillride Catwoman Whip aan

Six Flags St. Louis opent in 2020 een nieuwe thrillride rond DC-stripfiguur Catwoman, deze zal een hoogte van 50 meter hebben. De berijders zullen aan hoge snelheid door de lucht klieven en ronddraaien.

 

In Six Flags St. Louis opent in 2020 Catwoman Whip. Een 50 meter hoge Booster attractie, die wij voornamelijk kennen van op de kermis. Met iets minder dan 80 km/u worden bezoekers tijdens deze rit door de lucht geslingerd. Het speciale hier is dat de gondels niet stil blijven, maar kunnen roteren.

 

 

Catwoman Whip bestaat uit een lange arm, met aan weerszijden een bakje waarin plaats is voor acht personen. Deze zal te vinden zijn naast de Supergirl attractie en de houten achtbaan The Boss. Het Catwoman thema is een creatie van Warner Bros en DC Comics.

 

Bron en foto’s: Six Flags St. Louis