Six Flags New England opent spannende Supergirl attractie

Ook bij Six Flags New England komt er een nieuwe superheld naar het park, namelijk Supergirl. Bezoekers zullen vanaf volgend jaar de gloednieuwe Endeavour attractie kunnen betreden en een zweefvlucht maken.

 

Superhelden en Six Flags parken gaan hand in hand, ook zo bij Six Flags New England. Vanaf de lente van 2020 zullen de bezoekers een ritje kunnen maken op Supergirl.  Deze nieuwe attractie wordt een moderne variant op de klassieke Enterprise attractie.

 

 

Supergirl is een attractie van het type Endeavour, gebouwd door de Italiaanse fabrikant Zamperla. De attractie bestaat uit een grote draaischijf met een hef arm. Wanneer de schijf gaat draaien wordt je omhoog getild en zal je aan hoge snelheid, met je voeten los, omwentelingen maken.

Supergirl zal plaats bieden aan 24 personen en wordt geopend in de lente van 2020.

 

Bron en foto: Six Flags New England