Six Flags Fiesta Texas opent thrillride Daredevil Dive Flying Machines in 2020

Het Amerikaanse pretpark Six Flags Fiesta Texas kondigt met Daredevil Dive Flying Machines haar nieuwe thrillride aan voor 2020. Het gaat om een net ontwikkelde variant op het Air Race attractie type van Zamperla.

 

Six Flags Fiesta Texas opent volgend jaar een voorlopig unieke attractie met Daredevil Dive Flying Machines. Deze attractie is een doorontwikkeling van het Air Race attractie type dat Zamperla al in meerdere parken mocht bouwen.

 

 

Bij Daredevil Dive Flying Machines zullen net als bij het originele type de vliegtuigjes meerdere koprollen maken, maar dit maal veel hoger boven de grond. De middelste mast schuift namelijk uit tot een hoogte van ongeveer 15 meter.  De gehele attractie krijgt een Steampunk kleedje aan.

 

Bron en foto’s: Six Flags Fiesta Texas