Plopsaland zoekt extra jobstudenten en flexi-jobbers voor goedgevuld najaar

Plopsaland De Panne kampt momenteel met een groot personeelstekort in de horecapunten en is hiervoor dringend op zoek naar jobstudenten en flexi-jobbers voor de verschillende najaarsevenementen.

 

Het najaar is een uiterst drukke periode voor Plopsaland De Panne. Verschillende evenementen zoals de Halloween Scare Nights, Ketnet Halloween Nocturnes en Winter Magic zorgen steeds opnieuw voor hoge bezoekersaantallen. “Om al deze bezoekers een topdag te laten beleven, hebben we uiteraard voldoende werkkrachten nodig, maar momenteel kampen we met grote tekorten.”, aldus Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne.

De meeste vacatures zijn voor de verschillende horecapunten in het park, dit gaat van het opnemen van bestellingen in de themarestaurants tot het zorgvuldig meehelpen bereiden van de maaltijden. Flexi-jobbers kunnen rekenen op een flexibele planning, een aangepaste opleiding, een vergoeding voor woon-werkverkeer en uiteraard een overdosis aan fun in een unieke werkomgeving.

 

Flexi-job

De flexi-jobs werden in 2015 in het leven geroepen voor de horeca als toegeving voor de komst van de witte kassa. Flexi-jobs zijn voorbehouden aan werknemers die al minstens vier vijfde aan de slag zijn voor een andere werkgever dan de flexi-jobwerkgever. Zelfstandigen komen niet in aanmerking.

 

Najaarsevenementen

Dit en volgend weekend staat K3 op het podium in Plopsaland De Panne, daarna volgt het populaire event Cars & Coasters met talloze Amerikaanse filmauto’s en cosplay filmhelden. Naar traditie starten vanaf 12 oktober de halloweenevents. Zo zijn er Piet Piraat Halloweenshows en Halloween Scare Nights voor 14+’ers met verschillende Scare Zones, vuuranimatie en dj-sets. Vervolgens wordt vanaf 9 november de verjaardag van Kabouter Plop gevierd en komt ook de Sint op bezoek. Tenslotte is er nog het populaire Winter Magic waarbij Plopsaland de Panne in een magisch winterlandschap transformeert met honderden kerstbomen, betoverende lichtjes, een schaatspiste, kampvuren, Winter Parade en nog veel meer.