Ontdek hier de attractielijst van de kermis van Krefeld

In de Duitse stad Krefeld, niet ver van de Nederlandse en Belgische grens, vindt dit jaar van 27 september tot en met 6 oktober 2019 de Herbstsprödentalkirmes plaats. Er komen 120 kraampjes, waaronder 13 grootvermaak attracties. De kermis vindt plaats op de Sprödentalplatz en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

 

Dit jaar komen er twee achtbanen, zowel de Wilde Maus van Barth als Willy der Wurm van Bauermeister komen. De eerste is een klassieke wilde muis achtbaan, de andere is een familie coaster met de Big Apple / Wacky Worm lay-out.

Thrill rides vinden we terug met de Break Dance van Bruch, de Afterburner “Project 1” van de Nederlandse exploitant Sipkema en de Take Off van Ruppert. Ook de Surf Ride “X-Force” van Klinge, de Music Express “Schlager Express” van Dressen en de Disco Round “Turbine” van Gusowski zijn van de partij.

Voor de rest is er met het Liberty Wheel van Gormanns nog een reuzenrad en ook heel wat traditionele attracties zoals botsauto’s en spookhuizen zijn present. Bekijk hieronder de volledige attractielijst van het grootvermaak.

 

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Golden Greats – Hartmann (Botsauto’s)

Super Automatic Scooter – Loosen (Botsauto’s)

Break Dance – Bruch (Break Dance 1)

Geisterdorf – Fellerhoff (Spookhuis)

Ghost – Burghard (Loopspookhuis)

Liberty Wheel – Gormanns (Reuzenrad)

Project 1 – Sipkema (NL) (Afterburner)

Schlager Express – Dressen (Music Express)

Take Off – Ruppert (Take Off)

Turbine – Gusowski (Disco Round)

X-Force – Klinge (Surf Ride)

Wilde Maus – Barth (Wilde Muis)

Willy der Wurm – Bauermeister (Family Coaster)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: kermisland.be