Lake Compounce breidt waterpark uit

Het Amerikaanse pretpark Lake Compounce zal volgend jaar haar waterpark, genaamd Crocodile Cove, uitbreiden met een nieuwe glijbaan. In de zomer van 2020 opent men Venus Vortex.

 

 

Venus Vortex wordt een glijbaan die meer dan 20 meter hoog is en opvalt dankzij de groen gele kleuren. Dit type glijbaan is nog niet eerder gebouwd in de Amerikaanse staat New England. De glijbaan krijgt de vorm van een hongerige Venus bloem (vleesetende plant) die wacht op haar volgende prooi. De prooien zullen doorheen een bochtig parcours gaan en meermaals plotse drops bevatten.

Na een tunnel zullen de inzittende even gewichtloos zijn, wanneer ze tegen de muur opvaren, die de mond van de bloem is. Het viermansbootje vaart heen en weer en verdwijnt vervolgens in de bek van de plant. Gelukkig kom je met een splash weer op een veilige plek terecht en wordt je net niet verorbert!

Venus Vortex zal gebouwd worden aan het meer, naast het Bayou Bay Wave Pool. De opening is voorzien tijdens het Weekend van Memorial Day, dat plaats vind op 25 mei 2020.

 

Bron en foto’s: Lake Compounce