Hansa-Park verwijdert attractie om nieuwe themazone te openen

Het Duitse Hansa-Park sluit aan het einde van dit seizoen haar attractie Die Glocke, om op deze locatie een nieuwe kinderzone te openen. De kinderzone zal een vrijevaltoren en boomstamattractie bevatten.

 

Volgend jaar zal er opnieuw heel wat nieuws te ontdekken zijn in het Duitse themapark Hansa-Park. Jammer genoeg moet hiervoor een oudere attractie het park verlaten. Die Glocke opende in 2008 en en verlaat nu na 11 jaar het park. In deze attractie nam je plaats middenin een grote bel, die heen en weer zwierde.

 

 

Dit alles gebeurt om in 2020 het nieuwe kindergebied Awildas Welt te openen. Dit nieuwe gebied zal vooral bedoeld zijn voor de jonge bezoekers en krijgt twee nieuwe attracties. Awildas Abenteuerfahrt zal de eerste nieuwigheid worden. Dit wordt een boomstamattractie voor de kleinste bezoekers. De tweede nieuwigheid wordt Awildas Ausguck, een draaiende kindervrijevaltoren.

 

 

Behalve Awildas Welt zal het park ook de nieuwe show Awesome gaan opvoeren en een nieuwe film toevoegen aan de 4D-cinema. Verder zal restaurant Weltumsegler volledig gerenoveerd worden. Er zullen nieuwe uitgavepunten komen, een snackmuur en nieuwe spijskaart.

 

Bron en foto: Hansa-Park