Fotoalbum: Tivoli Friheden – juli 2019

Tivoli Friheden werd voor Themeparkfreaks Bob, Benjamin, Tim, Lennert, Jasper, Kevin en Nathan het allereerste Deense pretpark dat ze zouden bezoeken tijdens een Deense trip. Dit park telt enkele achtbanen, maar is vooral bekend om de zeer speciale vrijevaltoren. Hierbij ga je omhoog met een lift en maak je een vrijeval, zonder touw of bungee elastiek en kom je terecht in een groot net. Maar uiteraard vergeten de credithunters de achtbanen niet. De kleinste achtbaan van het park bestaat uit een achtvormige track en heeft een treintje met spinnende karretjes. Bisværmen is eerder een kinderbaantje, maar ook wij vonden deze bijzonder leuk. Een andere kinderachtbaan die het park bezit is Dragen, een Dragon coaster. Spannender is de spinning Coaster Tyfonen en voor de dappersten bezit het park de hangende achtbaan Cobra.