Dorney Park & Wildwater Kingdom breidt waterpark uit in 2020

Het Amerikaanse Dorney Park & Wildwater Kingdom zal volgend seizoen een nieuwe attractie openen in haar waterpark. Met de multi-level speeltoren genaamd Seaside Splashworks mikt het park op gezinnen met jongere kinderen. Deze zullen zich kunnen uitleven op zes glijbanen en heel wat waterspeeltuigen.

 

Seaside Splashworks wordt volgend jaar de nieuwe uitbreiding van het waterpark bij Dorney Park & Wildwater Kingdom. Deze uitbreding zal de grootste constuctie van het waterpark worden en bevat 6 glijbanen, waterkanonnen en negen kantelende grote emmers.

Ouders kunnen dan weer relaxen op lounge stoelen onder schaduwzeilen. Zo kunnen ze de spelende kinderen in de gaten houden.

 

 

Deze nieuwe toevoeging zal de oude Island Water Works waterspeeltuin vervangen.

 

 

Bron en foto’s:  Dorney Park & Wildwater Kingdom