Carowinds opent nieuwe waterattractie in 2020

Carolina Harbor, het waterpark van het Amerikaanse pretpark Carowinds, zal volgend jaar uitgebreid worden met een nieuwe glijbaantoren. Boogie Board Racer zal de bezoekers tegen elkaar doen racen op een matje, doorheen een snel en bochtig parcours.

 

Met Boogie Board Racer komt er een nieuwe waterattractie bij in Carolina Harbor, het waterpark van het Amerikaanse pretpark Carowinds. Zes glijders racen binnenkort tegen elkaar doorheen simultane banen, die deels overdekt zijn. Ze zullen vertreken vanaf 19 met hoogte om vervolgens  doorheen een 360° bocht glijden om zo snel mogelijk over eindmeet te gaan.

 

 

Boogie Board Racer is de eerste nieuwe attractie in Carolina Harbor sinds het park gerenoveerd werd en van naam veranderde in 2016. De felgekleurde glijbanen zullen vlakbij de nieuwste achtbaan van het park Copperhead Strike gebouwd worden. De glijbanen werden custom ontworpen voor het park door White Water West.

 

 

Bron en foto’s: Carowinds