Belantis kondigt vijf Halloween-attracties aan

Ook bij het Duitse pretpark Belantis gaat binnenkort het Halloweenseizoen van start. Dit jaar zal het park uitpakken met vijf spookhuizen voor jong en oud. Elk weekend in oktober en van 30 oktober tot 3 november zal het park speciale Halloweenavonden organiseren, die afgesloten worden met een groots vuurwerk. Het park blijft geopend tot 20 uur.

 

Naast de 60 bestaande attracties in Belantis kunnen de bezoekers tijdens Halloween ook 5 spookhuizen ontdekken. Drie daarvan zijn voor de ware horrorliefhebbers, de andere twee zijn gericht op gezinnen.

 

Familievriendelijk Halloween

 

Fantastische Wesen

Bij dit spookhuis zijn kinderen vanaf 4 jaar al welkom. De draak Fugomil heeft kinderen gekregen, die beschermd worden door mythische wezens.

 

Düsterer Märchenwald

De redders van het sprookjesbos, de kinderen, krijgen een kristallen splinter van de gelaarsde kat, die ze ongeschonden naar de goochelaar moeten brengen zonder het pad te verlaten. Kinderen kunnen dit avontuur aangaan vanaf 6 jaar.

 

Horror Halloween

 

Grabkammer des Grauens

Tijdens opgravingen wordt een onontdekt graf gevonden. De niets vermoedende mensen die de tempel bezoekers weten niet dat er een vloek hangt.

 

Fluch des Imhotep

In de jaren dertig ontdekten wetenschappers een inscriptie van de bouwer Imhotep in de piramide, die de meest verschrikkelijke van alle Egyptische vloeken oproept…

 

Irrgarten des Schreckens

Een voorheen onbekende vorm van de pest heeft het gebied onder het kasteel aangetast. De getroffenen worden wezens die nauwelijks menselijk meer zijn. Wie hier durft te komen, moet rekening houden met het ergste…