Fotoalbum: Parc Bagatelle – juni 2019

Sinds het nieuws de wereld in ging dat Parc Bagatelle mogelijk haar hangende Boomerang achtbaan Triops te koop zou gezet hebben, planden Themeparkfreaks Bob, Tim, Jonathan, Levi en Natalie een tripje richting dit Franse park. Dit gezellige pretparkje opende dit jaar nog een volledig nieuw kindergebied, in boerderijthema. In dit gebied staat de Big Apple achtbaan Kid’z Coaster. Jammer genoeg voor de credithunters werd hier een maximumlengte van 1,50m op geplakt, tenzij je een kind begeleid, waardoor deze credit nu moeilijk te scoren valt. Op een warme dag als deze doken we met veel plezier in de Hafema Rapid Le Raft en boomstamattractie Le River Splatch, maar maakten voornamelijk ritjes op de achtbanen Triops, Le Spirale Des Dunes, Gaz Express en Famous Jack.