Fotoalbum: Opening Untamed – Walibi Holland

Op 1 juli 2019 was het dan eindelijk zover: de opening van Untamed in Walibi Holland, de eerste hybride van Rocky Mountain Contruction (RMC) in Europa. Na maandenlang de bouwupdates op de voet gevolgd te hebben, keken de Themeparkfreaks heel erg uit naar de officiële opening. En deze stelde niet teleur! Er was eten, drank en entertainment in overvloed tijdens de paar uren dat het nieuwe themagebied Wilderness exclusief voor de VIP-genodigden geopend was. Om 13h30 was het grote moment aangebroken: de opening van Untamed, met toespraken en uiteraard de eerste rit. Daarna waren wij aan de beurt om dit beest van RMC te temmen. En zoals u op onderstaande foto’s zal zien, zijn het volledige themagebied en de achtbaan beide uiterst fotogeniek.

 

De Themeparkfreaks waren uiteraard ook aanwezig op de opening van Untamed in Walibi Holland. Hieronder vind je ons fotoverslag van die bijzondere dag.