Dave Storm nieuwe directeur Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Met ingang van 2 september 2019 is Dave Storm de nieuwe algemeen directeur van Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

 

Dave is blij met zijn benoeming. ‘Ik kijk er naar uit om onderdeel te zijn van het team van het attractie- & vakantiepark, het gezamenlijk verder uit te bouwen en het park op professionele wijze naar de volgende fase te brengen. Samen met het team wil ik er voor gaan om met veel passie voor een nog grotere glimlach op het gezicht van onze gasten, personeel en relaties te zorgen wat zal leiden tot een verdere verbetering van de resultaten’.

 

Juiste man op juiste plaats

De directie van Parques Reunidos en het management van Slagharen ziet Storm als ideale opvolger.

Algemeen Directeur van Tropical Islands, tevens onderdeel van Parques Reunidos, Wouter Dekkers: ‘Dave is energiek en heeft een schat aan ervaring in de gastvrijheidssector, wat zeer van pas komt in zijn nieuwe rol als algemeen directeur van het leukste attractie- & vakantiepark van Nederland. Het park is volop in beweging en Storms deskundigheid, hands-on mentaliteit en resultaatgerichte aanpak zijn daarbij zeer welkom. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij de juiste man op de juiste plaats is en kijk uit naar onze samenwerking’.

 

Achtergrond

Storm (39) werkte de afgelopen jaren als algemeen directeur bij Hotel & Congrescentrum Mennorode. In de jaren daarvoor bekleedde hij general manager posities bij onder andere Sandton hotels en Libéma attractie- & vakantieparken en was hij werkzaam bij Carlton hotels, Landal Greenparks en Center Parcs.