Gardaland organiseert opnieuw Oktoberfest

Inmiddels is Gardaland Oktoberfest een traditie geworden, met Beierse specialiteiten, folklore en vrolijkheid, zonder te hoeven afzien van de adrenaline van de attracties van het Park.

 

Dit 16 dagen durende themafeest wordt gevierd van 14 t/m 29 september. Met kwalitatief hoogstaand gastronomisch aanbod en geweldige shows in het Park, wordt een groots en onvergetelijk feest georganiseerd om te kunnen genieten van de folklore en de charme van het deze beroemdste Beierse traditie.

 

We beginnen met de Welcome Show vanaf 09.55 uur met als hoofdrolspeler de mascotte Prezzemolo die samen met dansers in traditionele Beierse kledij de bezoekers welkom heet. Langs de straten van het Park wordt je aandacht getrokken door spectaculaire decoraties: enorme bierbokalen, majestueuze viervaten, wapperende vlaggen en kleurrijke draperingen doen je in de hoofdstad van dit beroemde feest wanen. En natuurlijk is er op verschillende plekken in het Park de vrolijke muziek van de Kapuziner Bier Band.

 

Maar het hoogtepunt van het amusement vindt – inmiddels traditiegetrouw, plaats op – piazza Ramses, met lange tafels voor wel 1.000 zitplaatsen, waar onze bezoekers kunnen genieten van de beroemdste Beierse streekgerechten: van de heerlijke canederli (knoedels) in bouillon malse kippenpoten, Beierse Pretzels, sappige varkensschenkel tot de onvermijdelijke bratwurst en Bockwurst met zuurkool. En dan natuurlijk bier, te drinken bij de vele tappunten in het Park, en zelfs direct bij een leuke typische kar met paarden ervoor, door de straten van de Rio Bravo en de zone West, waar je onderweg een lekker tapbiertje kunt krijgen. In de weekends kun je bij een speciale kiosk ook cocktails bestellen gemengd met de beste bieren.

 

Voor een lekker toetje of een smakelijke pauze tussen twee attracties in kun je genieten van een verrukkelijke homemade birramisù helemaal in het thema van het Oktoberfest, een tiramisù gemaakt met uitstekend bier.

 

En wie nog langer wil genieten van al het amusement met een verblijf in de hotels van Gardaland Resort, hebben Gardaland Hotel, Gardaland Adventure Hotel en het nieuwe Gardaland Magic Hotel een interessante aanbieding.

 

Voor verblijven van 14 t/m 28 september kun je gebruik maken van een speciale korting tot 20% op het pakket met inbegrip van overnachting, ontbijt, gecombineerd toegangskaartje voor Gardaland Park en Gardaland SEA LIFE Aquarium. Bovendien bevat het arrangement een gratis tweede combinatietoegangskaartje voor Gardaland Park en Gardaland SEA LIFE Aquarium! Je kunt uitsluitend van deze aanbieding gebruik maken door vooraf online te boeken van 21 augustus tot 19 september. Meer informatie is beschikbaar op de website gardaland.it

 

De openingstijden van Gardaland voor de hele periode van het Oktoberfest zijn van 10.00 tot 21.00 uur op zaterdag, van 10.00 tot 18.00 op zondag en van 10.00 tot 17.00 uur van maandag t/m vrijdag.