Fotoalbum: Sinksenfoor – juni 2019

Themeparkfreak Timothy ging samen met wat volk onlangs een kijkje nemen op de Antwerpse Sinksenfoor. Deze grote kermis biedt de bezoeker heel wat leuke attracties waaronder enkele credits, dit jaar staat er onder andere de Spinning Wild Mouse van Bufkens Rene en de Kids coaster Elliot van Bodet Jeffrey. Op warme dagen kan je afkoeling zoeken in de Big Splash (Boomstammekes) of de River Rafting (Rapid River). Huiveren kan dan weer in spookhuizen zoals Terror Factory of Walking Dead. Hou je meer van hevige thrill rides, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Rock & Roll of één van de booster attracties. Ook aan de kids is gedacht, die kunnen een ritje maken op de speciale kids botsauto’s, één van de vele draaimolens of de glijbaan La Suisse. Kortom voor elke leeftijdscategorie wat wils.