Fotoalbum: Ferrari World – februari 2019

Ferrari World is gelegen op YAS Island in Abu Dhabi. Voor de coaster-liefhebbers is dit park vooral bekend van Formula Rossa, de snelste achtbaan ter wereld. In Ferrari World zijn er natuurlijk nog andere banen te berijden. Zo heb je een gelanceerde duellerende coaster, Fiorano GT Challenge, Turbo Track, een shuttle coaster die je centraal in het park kan vinden en Flying  Aces, broertje van Skyrush, te vinden in hersheypark, USA. Flying Aces heeft een prachtige wachtrij waarbij je je in de loopgraven van WO II waant. Deze baan heeft, net als Formula Rossa ook een wereldrecord op zijn naam; namelijk deze van de baan met de hoogste non-inverted loop ter wereld!

Behalve coasteren kan je in dit indoorpark ook nog genieten van verschillende darkrides en genieten van de mooi aangelegde wandelpaden, waardoor je je zo in een Italiaans dorpje waant.