Erlebnispark Tripsdrill begint met bouw nieuwe achtbaan

Ook al heeft het park nog geen officiële aankondiging gemaakt, toch lekte enkele maanden geleden al uit dat men een nieuwe achtbaan wil openen en een tweede grote attractie. Wat voor achtbaan het moet worden is echter nog onbekend.

 

Enkele maanden geleden diende Erlebnispark Tripsdrill een bouwaanvraag in voor een uitbreiding van het park. Deze uitbreiding komt te liggen naast de ingang en zal minstens twee nieuwe attracties bevatten. Welke deze worden is voorlopig nog de vraag, maar er was duidelijk sprake van alvast een achtbaan.

Op de toekomstige locatie van de nieuwigheden zijn alvast de werkzaamheden aangevat, op het terrein liggen ook footer onderdelen klaar, waar volgens fans een Vekoma logo op te zien is. Blijft natuurlijk afwachten wat voor type attractie dit zal worden.

Bron en foto’s:  makug66 @ coasterfriends.de