Dompel je onder in Romeinse sferen tijdens de Roman Night in Archeon

In de Romeinse tijd beleef je het Romeinse straatleven. Een gezellig straatbeeld met straattheater en diverse kraampjes. Word een echte legionair en meld je aan bij de gladiatorenschool ga ook langs bij de pottenbakster en de Romeinse kledingwinkel. In het badhuis is een kapsalon en schoonheidssalon, maak hier je eigen Romeinse sieraden maken. Bij de Zwammerdam Restauratiewerf kun je zien hoe de échte Zwammerdamschepen worden gerestaureerd.

 

 Zaterdag 3 augustus is de Romeinse tijd ’s avonds geopend, tot 21.30 uur, met de Roman Night. 

Om 20.30 uur zit iedereen klaar in de arena voor het grootste gladiatorengevecht ooit! Een spectaculaire show met hoogtepunten uit de Griekse en Romeinse mythologie. Neem plaats en juich jouw held(in) toe!

 

Extra Romeins aanligdiner

Van 17.00 tot 19.00 uur wordt in de Romeinse herberg een groots bacchanaal georganiseerd met volop vertier en vermaak en een heus aanligdiner. Heerlijke Romeinse gerechten worden geserveerd en het kledingvoorschrift is uiteraard Romeins.

 

Voor meer informatie, tickets en reserveringen ga naar de website