De Waarbeek introduceert all-in arrangement

Sinds kort kan je in het Nederlandse pretpark De Waarbeek kiezen voor een all-you-can-eat formule waarbij bezoekers de hele dag lang kunnen eten en drinken. Hiervoor werd het oude Pannenkoekenhuis omgebouwd tot een sprookjesrestaurant.

In de Waarbeek kan je sinds 5 juli zoveel eten en drinken als je wil aan de hand van een nieuwe formule. Onlangs kon De Waarbeek hun 95 jarig jubileum vieren met de nieuwe eigenaars en men hoopt met dit concept een nieuw tijdperk te starten.

 

De prijs voor deze formule bedraagt €17.5 voor kinderen van 3 tot 11 jaar en €25 voor volwassenen. Het park is natuurlijk ook nog gewoon te bezoeken aan de normale prijs zonder deze formule en het is mogelijk om op de dag zelf de upgrade te maken naar de all-in formule. Hiervoor betaal je dan €8.5 bovenop de normale entreeprijs voor kinderen en €17.5 voor volwassenen.

 

Vanaf 10u kan je koffie en thee verkrijgen in het restaurant met wat lekkers bij terwijl de kleinste gasten kunnen genieten van onbeperkt ranja en zorgeloos spelen in het indoor speelparadijs. Daarnaast kan je de rest van de dag genieten van een heerlijk buffet inclusief dranken in het vernieuwde Familierestaurant. Dit buffet zal onder andere soep, broodjes en snacks bevatten. Wie gebruik maakt van deze formule kan ook gratis parkeren bij het park.

 

Eerder dit jaar werden ook enkele nieuwe attracties geopend in het park en ook voor volgend jaar kunnen we heel wat nieuwigheden verwachten.

 

 

Bron: De Waarbeek