Schützenfest Hannover pakt uit met 9 nieuwe attracties

Het Schützenfest van Hannover pakt dit jaar uit met maar liefst 9 nieuwe attracties. Het feest loopt van 28 juni tot en met 7 juli 2019. Heel wat attracties zakken af naar de stad, waaronder 24 van het type grootvermaak. Blikvangers zijn onder andere de Infinity van Hoefnagels en de Jules Verne Tower van Goetzke.

 

Achtbaanfans kunnen plezier beleven in 3 verschillende rollercoasters. De grootste is de Inverted Coaster Euro-Coaster van Fackler & Buwalda. Verder hebben we ook de wilde muis achtbaan Wilde Maus van Barth en de familieachtbaan Tom der Tiger van Wegener.

 

Blikvangers van de kermis zijn ongetwijfeld de Jules Verne Tower van Goetzke, dit is een 80 meter hoge Star Flyer en de Infinity van de Nederlandse exploitant Hoefnagels, dit is een 65 meter hoge Inversion 24 van de Nederlandse fabrikant KMG. Ook het 48 meter hoge reuzenrad Riesenrad van Burghard-Kleuser mogen we niet vergeten.

 

Spectaculaire thrill rides zijn onder andere de Huss Booster Ghost Rider van Löffelhardt, de Break Dance van Friedrich, de Der Polyp van Friedrich en de Hip Hop Jumper van Stummer.

 

Hoge snelheden worden gemaakt in de 55 meter hoge Booster Maxx “XXL-Racer” van Goetzke-Bergmann, deze attractie werd gebouwd door Fabri. Nog meer thrill rides vinden we terug met de Musik Express van Schneider-Krause en de Shaker van Vorlop.

 

Voor de families zijn er een heleboel leuke attracties te beleven. Zo heb je de darkride Dr. Archibald Master of Time van Greier en Lasertag van Zettl. Ook het grote funhouse Fire Department van Ordelman is van de partij en het spookhuis Ghost van Burghard. Het glazendoolhof Kristallpalast van Sturm is aanwezig net zoals de zweefmolen Wellenflug van Blume. Verder is er nog het funhouse Dschungel Camp van Agtsch.

 

De volledige attractielijst kan u hieronder terugvinden.

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Autoscooter “Music Hall” (Armbrecht)

Autoscooter “Stardust” (Vespermann-Hartkopf)

Autoscooter “Top In” (Robrahn) – (NIEUW)

Break Dance (Friedrich) – (NIEUW)

Der Polyp (Friedrich)

Dr. Archibald (Greier) – (NIEUW)

Dschungel Camp (Agtsch) – (NIEUW)

Euro-Coaster (Fackler-Buwalda – NL) – (NIEUW voor het Schützenfest)

Fun House Fire Department (Ordelman – NL) – (NIEUW)

Ghost (Burghard)

Ghost Rider (Löffelhardt) – (NIEUW)

Gocartbahn “Monza Piste” (Fackler)

Hip Hop Jumper (Stummer)

Infinity (Hoefnagels – NL)

Jules Verne Tower (Goetzke) – (NIEUW)

Kristallpalast (Sturm)

Lasertag (Zettl) – (NIEUW)

Musik Express (Schneider-Krause)

Riesenrad (Burghard-Kleuser)

Shaker (Vorlop)

Tom der Tiger (Wegener)

Wellenflug (Blume)

Wilde Maus (Barth)

XXL-Racer (Goetzke-Bergmann) – (NIEUW)

 

 

 

Bron: Kirmesforum