Nieuwe attractie Thunderbirds geopend in Fort Fun

Op 29 mei 2019 opende het Duitse pretpark haar allernieuwste aanwinst Thunderbirds. Deze Zamperla Air Race laat de berijders alle kanten op draaien, zelfs ondersteboven. Het is voor het park de grootste investering geweest die het de laatste tien jaren mocht doen.

 

Met Thunderbirds kan Fort Fun uitpakken met een gloednieuwe thrill ride, waarbij de adrenaline de vrije loop zal krijgen. Berijders worden rondgedraaid in alle richtingen en gaan meermaals overkop. Thunderbirds is een zogenaamde Air Race, gebouwd door de Italiaanse bouwer Zamperla. Men koos voor de 8.2 versie, welke acht armen bevat met telkens twee zitplaatsen aan het uiteinde.

 

 

Thunderbirds is de grootste investering voor het park in de laatste tien jaar. Maar liefst 1 miljoen euro werd geïnvesteerd in deze nieuwigheid. Dit geld diende niet enkel voor de attractie, maar ook voor een nieuw Indiaans themagebied, middenin het park. De nieuwe attractie kan men terugvinden vlakbij de indoor thrill ride Dark Raver en de attractie Wild Eagle.