Een te gekke dag Walibi Holland als Vaderdag cadeau!

Op zondag 16 juni 2019 is het Vaderdag en daarom heeft Walibi Holland een te gekke actie! Niet alléén op zondag 16 juni maar ook op zaterdag 15 juni hebben alle vaders gratis toegang tot Walibi Holland! Je vader verrassen met een onvergetelijk Vaderdag cadeau vol spectaculaire attracties is wel even wat anders dan een ontbijtje op bed en zal ongetwijfeld gewaardeerd worden door de vader des huizes. En daarbij geniet de rest van het gezin uiteraard lekker de hele dag mee van alle spectaculaire attracties.

 

Een unieke beleving van Vaderdag met het hele gezin

Hoewel een ontbijt op bed en een fles after shave heel leuk is, zal een dag bij Walibi Holland een cadeau zijn welke je vader niet snel zal vergeten. Daarbij beleef je als gezin ook nog eens een gezellig dagje uit. Walibi Holland is namelijk een attractiepark voor het hele gezin, want er zijn meer dan 20 spectaculaire attracties voor iedereen vanaf 6 jaar. Wil jij je vader een unieke beleving geven tijdens Vaderdag? Dan is dit je kans.

 

Compleet verzorgde dag voor je vader

Naast de gratis toegang voor je vader bestaat er ook de mogelijkheid om te overnachten in Walibi Village. Wanneer je overnacht krijgt je vader naast de gratis toegang tot het attractiepark, ook nog eens een gratis diner en ontbijt in het restaurant van Walibi Village! De vader valt van het ene cadeau in het ander en staat van begin tot eind in het middelpunt. Voor het gratis ontbijt en diner geldt wel de regel dat er met minstens 4 personen overnacht moet worden op Walibi Village.