Beste weekend ooit voor Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden brak tijdens het pinksterweekend alle records. Een verdriedubbeling van het aantal bezoekers van 2018 en zo ook het beste weekend ooit, sinds de opening in 2010.

 

Plopsa Indoor Coevorden heeft dit verlengde weekend zichzelf overtroffen. De afgelopen dagen kwamen meer dan 7.000 mensen naar het overdekte themapark. Een absoluut record. « We zijn enorm tevreden! », klinkt het bij Rosalie Houtman, Parkverantwoordelijke van Plopsa Indoor Coevorden. « Hanne, Marthe en Klaasje van K3 kwamen er dit weekend hun 20e verjaardag vieren met een spectaculair liveoptreden, wat zorgde voor heel wat extra bezoekers en fans. Absolute topdagen dus! », besluit Houtman. Daarnaast leefden jong en oud zich volop uit op de meer dan 25 indoor- en outdoorattracties en stond publiekslieveling Bumba op het podium van het Theater met de populaire ‘Bumba Gaat op Reis’ show.

Plopsa Indoor Coevorden blijft het hele jaar doorlopend open. Voor meer informatie: www.plopsaindoorcoevorden.nl