The Secret Life of Pets komt naar Universal Studios Hollywood

Universal Studios Hollywood kondigde onlangs een nieuwe attractie aan voor 2020. In ‘The Secret Lif of Pets: Off the Leash’ ga je samen met de hoofdrolspelers uit de gelijknamige animatiefilm op zoek naar een thuis voor de huisdieren.

 

Naar aanleiding van de nieuwe film ‘The Secret Life of Pets 2’, die dit jaar in de bioscoop verschijnt, zal Universal Studios Hollywood een gloednieuwe attractie openen in het thema van deze film. Vanaf 2020 kunnen bezoekers een ritje maken in een darkride die je meeneemt op avontuur met de hoofdrolspelers Max, Snowball, Gidget, Chloe en Duke.

Deze innovatieve rit zal gebruikmaken van zowel animatronics als schermen. Je maakt een spannende rit doorheen New York City op weg naar het dierenasiel en een gelukkig einde voor de dieren: adoptie. De attractie zal te vinden zijn naast ‘Despicable Me: Minion Mayhem’.

Karen Irwin, president en COO van Universal Studios Hollywood zei het volgende over deze nieuwigheid: “We zijn blij dat we onze gasten opnieuw een spannende rit kunnen aanbieden op basis van een Illumination film. The Secret Life of Pets: Off the Leash zal de essentie van de populaire film vastleggen en zal de gasten uitnodigen om contact te maken met hun favoriete personages tijdens een unieke ervaring die alleen mogelijk is in Universal Studios Hollywood.”

Hieronder kan je alvast een voorproefje vinden van de nieuwe film die vanaf juni te zien zal zijn in de bioscoop.

 

 

 

Bron: Themeparks-US