Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst verrast fans met gloednieuwe achtbaan

Achtbaanfans mogen binnenkort pannenkoeken gaan smullen, want Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst pakt uit met een nieuwe achtbaan. Het gaat om een familieachtbaan van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group die in een dinosaurusthema gestopt is.

 

Verrassing alom toen achtbaanfans deze week ontdekten dat Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst al sinds maart een achtbaan heeft staan in hun speeltuin. Het pannenkoekenrestaurant kocht de attractie bij de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group en doopte de achtbaan tot Panky’s Adventure.

 

Panky’s Adventure is een rollercoaster van het model Mine Train Coaster (MX601), wat wil zeggen dat de achtbaan een 8-figuur als lay-out heeft. Een ideale achtbaan voor de kinderen dus. Bezoekers kunnen met twee naast elkaar zitten op acht verschillende bankjes. Zo kunnen 16 personen tegelijk een ritje maken.

Bovenstaande foto’s zijn genomen tijdens de opbouw van Panky’s Adventure. Ondertussen staat de achtbaan volledig recht. Toch is de attractie nog niet volledig klaar want de thematisering rond de baan met verschillende dinosaurussen moeten nog aankomen van uit China. Op 22 mei wordt de achtbaan gekeurd en men hoopt hem dan te kunnen openen voor het publiek.

 

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst biedt een uniek concept voor een onvergetelijk dagje uit met de kinderen. Voor baby’s tot en met 1 jaar is de toegang gratis en voor overige bezoekers zijn er voordelige tarieven.

Wie alleen gezellig wilt spelen zonder een hoofdgerecht van de kaart te nuttigen, kan gebruik maken van alle indoor en outdoor speeltoestellen en attracties voor slechts €8,50 per persoon. Indien er een hoofdgerecht van de menukaart besteld wordt, mogen alle indoor en outdoor speeltoestellen en attracties gratis gebruikt worden.

 

 

Bron: Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst