PAW Patrol themagebied geopend in Movie Park Germany

Het Duitse pretpark Movie Park Germany opende haar nieuwe themagebied Adventure Bay. Dit gebied telt enkele kinderattracties en staat volledig in het teken van de Nickelodeon serie PAW Patrol. Wij waren bij de opening aanwezig en delen met veel plezier ons verslag en foto’s.

 

 

Sinds afgelopen winter werkte Movie Park Germany aan haar nieuwe themagebied Adventure Bay, een gebied dat volledig in het teken staat van PAW Patrol. PAW Patrol is een avontuurlijke actieserie over een reddingsteam, bestaande uit zeven heldhaftige puppy’s: Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Skye en Zuma.

Deze nieuwe zone kreeg ook nieuwe attracties. Een daarvan is PAW Patrol Adventure Tour, hierin kunnen de kinderen en hun ouders een ritje maken in Off Road voertuigen. Onder de voertuigen herken je bijvoorbeeld de brandweerwagen van Marshall of de bulldozer van Rubble.

Verder kunnen de kinderen zich uitleven in de PAW Patrol-kinderspeelplaats, die een beachstijl kreeg. Hier kunnen ze helemaal onderduiken in de wereld van Zuma de labrador en de buldog Rubble. Een van de opvallendste gebouwtjes is een 15 meter hoge commandotoren. Hier is een fotopoint en een meet & greet-gebied ingericht.

Als laatste kunnen de kinderen instappen in de Hovercrafts van Zuma’s Zoomers. Deze hovercraftrit bestaat uit bootjes die in de bochten behoorlijk pittig afdraaien.

 De Duitse tv-acteur Jörn Schlönvoigt (bekend van GZSZ) en zijn familie kwamen persoonlijk langs om het nieuwe gebied zelf te verkennen. Tijdens de officiële opening ging hij samen met zijn vrouw en dochter op ontdekkingsreis in ‘Adventure Bay’.

“Ons doel is om de wereld speelser te maken, zowel op als buiten het scherm”, verklaart Gerald Raines, Senior Vice President, Global Location Based Experiences, Nickelodeon/Viacom International Media Networks. “We zijn erg blij dat we een van de populairste series van Nickelodeon naar Movie Park Germany konden halen en families kunnen laten zien wat ‘Adventure Bay’ te bieden heeft.”

“Nu is het dan zover en kunnen alle gezinnen met kinderen bij ons de wereld van PAW Patrol zelf ontdekken”, verheugt zich directeur Thorsten Backhaus. “Talrijke experts en medewerkers waren bij het project betrokken om ‘Adventure Bay’ zo getrouw mogelijk aan het origineel te maken. Volgens het motto ‘geen inzet te groot, geen pootje te klein’ zijn de bouwwerkzaamheden aan het nieuwe themagebied PAW Patrol sinds de winter in volle gang. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zijn verheugd om het nieuwe themagebied aan alle bezoekers te presenteren.”

Eens geopend konden we zelf merken hoe populair de serie onder de kinderen is en dat zal deze zone zonder twijfel ook worden.

 

Hieronder onze foto’s van de opening.