Nieuwe achtbaan voor De Valkenier

Het Nederlandse pretpark De Valkenier zal later dit seizoen een nieuwe achtbaan openen. Deze zal van het type Big apple worden. Jammer genoeg neemt het park ook afscheid van twee andere attracties.

 

Pretpark De Valkenier heeft afgelopen winter afscheid genomen van twee van haar attracties. De eerste die het park verliet is de nostalgische simulator attractie genaamd De Maanraket. Een tweede attractie die het park verliet is de Dancing Queen, die ooit nog aan haar leven begon in Bellewaerde. De attractie Surfing nam de oude locatie in van Dancing Queen om zo plaats te maken voor een nieuwigheid.

Nieuw voor dit jaar wordt een kinderachtbaan. Deze Big Apple achtbaan is afkomstig uit het Turkse pretpark Güven Lunapark, waar ze door het leven ging als Crocodile. Dit park wordt uitgebaat door de gelijknamige fabrikant van de achtbaan. Een precieze openingsdatum is voorlopig nog niet bekend gemaakt.

 

Bron en foto: De Valkenier