Het Duitse pretpark Landerlebnis opent haar eerste achtbaan

Het Noord-Duitse pretpark Landerlebnis zal dit jaar uitpakken met drie nieuwe attracties. Er komt een nieuwe glijbaan, een paardjesbaan en voor het eerst een achtbaan naar het park. Een precieze openingsdatum is nog niet bekend.

 

Bij het Noord Duitse pretparkje Landerlebnis wordt volop gewerkt aan de bouw van drie nieuwe attracties, die later dit seizoen geopend zullen worden. Deze nieuwe attracties zullen een mooie aanvulling worden op het familiale aanbod van het park.

De eerste nieuwigheid wordt Wilde Hilde, een glijbaantoren met meerdere glijbanen naast elkaar. Een tweede nieuwigheid wordt Hoppel Gockel. Bij deze attractie zullen de kids een ritje kunnen maken op een paardjesbaan, gebouwd door Metalbau Emmeln.

Met Willi Der Wurm zullen de bezoekers voor het eerst een achtbaan kunnen ontdekken in het park. Willi Der wurm zal een achtbaan worden van het type Big Apple en dus perfect zijn voor de jonge bezoekers.

 

 

Bron en foto’s: Landerlebnis