Festyland viert 30e verjaardag met nieuwe attractie

Het Franse Festyland viert dit jaar zijn 30e verjaardag en dit laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan. Het park zal voor deze speciale gebeurtenis een nieuwe draaimolen openen, maar er staan ook verschillende evenementen op het programma.

 

Festyland, in Normandië, is een charmant attractiepark die vooral in het teken staat van de Vikingen. Dit jaar is het toe aan zijn 30e seizoen en hiervoor opent men een gloednieuwe attractie in het thema van Jules Verne. ‘Carrousel de Jules’ is een draaimolen van twee verdiepingen waarbij bezoekers kunnen plaats nemen in één van de gethematiseerde gondels.

 

Naast de nieuwe attractie zal het park ook enkele evenementen organiseren om hun verjaardag te vieren. Bij de opening van het park op 6 en 7 april konden bezoekers reeds genieten van heel wat animatie, maar van 8 tot 10 juni komen de populaire Vikingdagen terug. Na het succes van dit evenement in 2018 vernieuwt men het concept en kan je in een heus Vikingkamp ontdekken, knutselen, maquilleren en genieten van muziek en verhalen. Alle ingrediënten zullen dus aanwezig zijn om Festyland te transformeren in ‘Land of Vikings’.

 

Bron: Festyland