Directeur Liseberg verlaat het Zweedse park

Pretparkdirecteur van Liseberg, Andreas Veilstrup Andersen, verruilt het Zweedse park om directeur te worden in het Deense Tivoli Gardens. Hij was sinds februari 2011 aan de slag in Liseberg en kon er meerdere grote projecten verwezenlijken.

 

Andreas Veilstrup Andersen, de CEO van Liseberg neemt na acht jaar afscheid van het Zweedse pretpark. Onder zijn leiding onderging het park heel wat veranderingen, zowel voor als achter de schermen. Hij zorgde er voor dat er attracties gebouwd werden als Helix, Valkyria, het kindergebied Rabitland en ondertussen is men ook bezig met de bouw van een hotel en waterpark.

Hij vertelt zeer trots te zijn op het Liseberg waaraan hij heeft meegewerkt. Maar hij is nog trotser op zijn fantastische collega’s, die volgens hem het park naar nog grotere hoogtes zullen brengen.

Eens zijn termijn in Liseberg afgelopen is zal hij als Executive Vice President aan de slag gaan in het Deense pretpark Tivoli Gardens. Hij zal hier ook een plek opnemen in de raad van bestuur.

Het bestuur van Liseberg zal weldra de zoektocht starten naar een vervanger, die ze snel hopen te vinden. Maar ze vertellen er bij dat dit de nodige tijd zal kosten.

 

Bron en foto: Liseberg