Tweede editie Disney Loves Jazz in Disneyland Paris met Thomas Dutronc als topper

De ultieme Disney jazzervaring maakt zijn grote comeback in Disneyland Paris. Na het succes van de eerste editie komt Disney Loves Jazz terug op 15 juni 2019 en het belooft een geweldige avond te worden. Dit jaar is Thomas Dutronc, icoon van de gipsy jazzscene in Frankrijk, de ster van de show in het Walt Disney Studios Park.

 

Disney Loves Jazz is een meeslepend evenement voor het hele gezin met jazzvoorstellingen in verschillende stijlen, ontmoetingen met jazzy style Disney Figuren, attracties die tot laat geopend zijn en natuurlijk een fantastisch concert van wereldberoemde artiesten. Van gipsy jazz tot New Orleans en Saint-Germain jazz, Disney Loves Jazz is een unieke muzikale reis in de prachtige omgeving van het Walt Disney Studios Park.

 

Jazz loves Disney concert met Thomas Dutronc
Gasten kunnen genieten van een geweldig concert in het Walt Disney Studios Park met optredens van Thomas Dutronc, Hugh Coltman en China Moses. Ze zullen de beste nummers spelen op het grote podium van Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular. Thomas Dutronc verschijnt ook op het podium voor het Hollywood Tower Hotel.

 

Disney en Jazz, een liefdesverhaal gevierd met een uniek evenement

Wist je dat Walt Disney in 1919 in Frankrijk voor de eerste keer jazz hoorde? Vanaf dat moment was het zijn favoriete genre. Sindsdien is jazz een belangrijk onderdeel van het Disney erfgoed geweest dankzij de onvergetelijke muziek en liedjes van films als The Jungle BookDe Aristokatten en Toy Story en de Jazz Loves Disney albums.

Tijdens Disney Loves Jazz kunnen gasten jazzy style Disney Figuren ontmoeten. De drie jonge Aristokatten Marie, Toulouse en Berlioz maken samen met Edgar, hun geduchte butler, een speciale verschijning. Baloe en Koning Lowietje van The Jungle Book laten gasten swingen en de helden van de film De Prinses en de Kikker, Tiana, Naveen, Louis de trompet spelende krokodil en de vreselijke Dr. Facilier, zullen de gasten laten dansen op de ritmes van de Bayou. Mickey en Minnie, Buzz Lightyear en Woody van Toy Story en Oswald en Hortensia, de allereerste helden van Walt Disney, verschijnen deze avond ook.

 

Jazz en droomattracties voor alle leeftijden
De Disney Loves Jazz avond biedt de speciale gelegenheid om te genieten van enkele attracties in het Walt Disney Studios Park. Het hele gezin kan een rit maken in Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah, Toy Soldiers Parachutes Drop en Ratatouille: The Adventure en voor spanning kunnen gasten Crush’s Coaster, RC Racer en The Twilight Zone Tower of Terror bezoeken.

Tickets en arrangementen kunnen worden geboekt via www.disneylandparis.com