Thorpe Park sluit familieachtbaan

Het Engelse pretpark Thorpe Park houdt haar familieachtbaan gesloten. De bezoekers van het park die een ritje wilden maken op de achtbaan vonden voor de ingang van de attractie een bordje met daarop closed for maintenance. Op Twitter lijkt het park te verklappen dat de baan voor altijd gesloten blijft.

 

Wie tijdens het openingsweekend van het Engelse pretpark Thorpe Park een ritje wou maken op de familieachtbaan Flying Fish had pech. De baan bleek gesloten te zijn voor onderhoud. Doch bleek dit onderhoud al drie dagen te duren. Een van de bezoekers uitte dan ook op de Twitterpagina zijn ongenoegen en stelde de vraag wanneer de baan weer zou heropenen. Het park reageerde dat men momenteel niet kon vertellen wanneer de achtbaan zou heropenen en vermeldde dat men soms moet kiezen voor vernieuwing en het verwijderen van oude attracties, waarmee men eigenlijk toegeeft dat de baan zal verdwijnen.

Flying Fish draait al heel wat jaren mee in het park. De baan opende in 1984 als een indoor-achtbaan met de naam Space Station Zero en werd later verhuisd binnen het park om uiteindelijk de naam Flying Fish te krijgen. Het gaat om een Powered Coaster, gebouwd door Mack Rides.

 

 

 

Update: Flying Fish was dit jaar onze 1 april grap. Ontdek ook alle april grappen van de pretparken.