Pettitts Animal Adventure Park investeert half miljoen euro in nieuwe attracties

Het Engelse Pettitts Animal Adventure Park investeert dit jaar meer dan een half miljoen euro in een aantal nieuwigheden en renovaties. Op deze manier wil de eigenaar, die het park twee jaar geleden kocht, het park weer aantrekkelijk maken voor de bezoekers.

 

Michael Abbott, de directeur van Pettitts Animal Adventure Park, gelegen in Reedham in Engeland, kondigde onlangs met veel trots aan dat het park dit jaar sterk ging investeren. De man kocht het park in 2017 en wil nu dat het aantrekkelijker wordt en zal groeien.

Dit jaar kwamen er vijf nieuwe attracties bij in het park. De eerste is Little Explorers Balloon Ride, een ballonmolen van het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group.

 

 

De tweede attractie is Bouncing Kangoroo Ride. Hierbij nemen de kids plaats in de buidel van een kangoeroe die op en neer springt.

 

Bij Pettitts Safari Adventure stap je in een oldtimerwagentje en rijd je doorheen replica’s van wilde dieren.

De grootste nieuwigheid is een achtbaan. Crazy Caterpillar is een kindvriendelijke Wacky Worm-achtbaan, ook bekend als de Big Apple. Dit exemplaar werd geleverd door het Turkse bedrijf Güven Lunapark.

 

Ook wordt het horeca-aanbod uitgebreid met het Safari Shack Cafe en de Coffee and Cake Shack. Verder komt er ook een speelplaats die de naam Pettitts Play Beach krijgt.

 

Enkele andere attracties kregen een renovatie, zoals de draaimolen Cup and Saucer Ride en het schommelbootje Pirate Ship.

 

Bron en foto’s: Pettitts Animal Adventure Park