Nieuw spookhuis met 5 verdiepingen voor Duitse kermissen

De Duitse exploitant Rico Rasch toert vanaf dit jaar rond met een gloednieuw spookhuis. Het gaat om een spookhuis met maar liefst 5 verdiepingen en een totale hoogte van 22 meter. De première vindt plaats op de Frühlingsdom van Hamburg.

 

Rico Rasch pakt uit met een groot nieuw spookhuis. Dit mag je gerust letterlijk nemen want de attractie heeft maar liefst 5 verdiepingen en is 22 meter hoog. Geister Fabrik zoals de attractie gedoopt werd, is 49 meter breed en 17 meter diep. De totale tracklengte bedraagt 400 meter.

De bouwwerken aan Geister Fabrik gingen al in 2017 van start door de fabrikant Reckmann. Ondertussen ging de attractie in première op de Hamburger Frühlingsdom die van 22 maart tot en met 21 april 2019.

 

Bezoekers die een ritje willen maken in de attractie, kunnen plaats nemen in karretjes van 6 personen. Elke inzittende krijgt een pistool waarmee ze op de verschillende doelen moeten schieten. Geister Fabrik is nog groter dan het gigantische spookhuis Daemonium van Blume. De attractie bevat een lift die de bezoekers mee neemt tot op het hoogste punt, de maximale snelheid gedurende de rit bedraagt 27 km/u.

 

 

Bronnen: kirmesforum, kirmesparkworld, kirmesindex