Fotoalbums: Castle Park, Fiesta Village Family Fun Park en The Roller Coaster at New York-New York

Tijdens zijn USA trip bezocht Themeparkfreak Dries niet enkel de grote parken, maar maakte hij ook tijd om enkele kleine parkjes mee te pikken. In onderstaande fotoalbums bekijken we zijn bezoekjes aan Castle Park , Fiesta Village Family Fun Park en The Roller Coaster at New York-New York

 

Fotoalbum: Castle Park

Dit Amerikaanse familie pretpark is gelegen in Riverside, California. Het park huisvest enkele attracties als een log flume, zweefmolen en vrijevaltoren. Maar Themeparkfreak Dries had uiteraard vooral oog voor de twee achtbanen. De grootste achtbaan is Merlin’s Revenge, een family Coaster van Vekoma. De tweede achtbaan is een kinderbaantje dat de naam Little Dipper draagt.

Fotoalbum: Fiesta Village Family Fun Park

Fiesta Village Family Fun Park is een klein pretpark gelegen in het Amerikaanse Colton, California. In het park staan klassiekers als een Scrambler en een Tilt-A-Wirhl, maar ook een bescheiden achtbaan. De Dragon Roller Coaster opende in 2016 en werd gebouwd door Wisdom Rides.

Fotoalbum: The Roller Coaster at New York-New York

Deze achtbaan kan je terugvinden bij Hotel “New York” in Las Vegas. Big Apple Coaster opende in 1997 en werd gebouwd door Togo Rides. De baan heeft een lengte van 1.456 meter, een hoogte van 61.9 meter en behaald een snelheid van 107.8/ km/h.