Drievliet opent nieuwe attractie in 2019

Het Nederlandse pretpark Drievliet zal dit jaar een interactieve waterspeelplaats openen, waar jong en oud uren speelplezier kunnen beleven. Deze nieuwigheid zal de naam ‘Spray Park’ meekrijgen en zal 30 speelelementen bevatten.

 

Vanaf 6 april zal Drievliet, nabij Den Haag, opnieuw zijn deuren openen voor het publiek en ook deze winter heeft men in Rijswijk niet stil gezeten. Zo zullen bezoekers dit jaar gebruik kunnen maken van ‘Spray Park’, een interactieve waterspeelplaats. Deze waterspeelplaats zal 30 speelelementen bevatten, die geplaatst worden op een waterdoorlatende vloer.

Voor de allerkleinsten zullen er onder andere een waterparaplu en een waterpiano te vinden zijn. Iets oudere kinderen zullen dan weer plezier beleven aan de tuimelemmers en de waterkannonen. Met zijn duizend vierkante meter zal dit een mooie toevoeging vormen op het bestaande attractie aanbod tijdens zonnige dagen, maar door de variatie aan speelelementen zal deze ook bij gebruikt kunnen worden bij minder goed weer.

Momenteel wordt er nog volop gewerkt aan deze nieuwigheid, maar men hoopt deze eind mei in gebruik te kunnen nemen.

Daarnaast zal in het filmtheater ‘CineMagic 5D’ de spectaculaire film ‘The Curse of Skull Rock’ te zien zijn. In deze film ga je mee met kapitein Scabb op zoek naar de legendarische schat van Skull Rock. Dankzij de bewegende stoelen en de vele speciale effecten zal het lijken alsof je zelf meespeelt in de film.

 

Bron: Drievliet; De Posthoorn