Treintje nieuwe achtbaan Mirabilandia gearriveerd

In het Italiaanse pretpark Mirabilandia wordt volop gebouwd aan het nieuwe themadeel Ducati World, dat terug te vinden zal zijn aan het grote reuzenrad. In de zone zal de blikvanger een gloednieuwe duellerende achtbaan worden. Onlangs kwamen de treintjes toe.

 

De bouw van het nieuwe themagebied Ducati World lijkt vergevorderd in het Italiaanse pretpark Mirabilandia. De nieuwe achtbaan staat zo goed als recht, welke meteen de blikvanger wordt van het gebied. Deze achtbaan krijgt de naam Desmo Race en werd gebouwd door Maurer Rides. Men zal bij deze duellerende achtbaan plaatsnemen op een soort motorfiets, waarbij je zelf de kracht van de lancering kan bepalen. Aangezien dit een duellerend exemplaar wordt, zijn er dus twee achtbanen naast elkaar gebouwd. Deze zijn 525 lang en 22 meter hoog. Onlangs kwam het eerste treintje toe in het park en lijkt het er op dat de eerste testritten weldra van start gaan.

Ook kinderen zullen zich in deze nieuwe zone kunnen vermaken. Zij kunnen namelijk een ritje maken op twee draaimolens die de namen Diavel Ring en Kiddy Monster krijgen. Verder zullen de bezoekers in een hypermoderne hal meerdere simulatoren kunnen vinden.

Ook voor het hele gezin is er het motorcircuit Scrambler Run. Passagiers nemen plaats op een Ducati Scrambler motor en rijden een rondje via een geleid spoor. Zelfs de kleintjes kunnen genieten van deze nieuwigheid.

 

Bron en foto’s: Mirabilandia