Phantasialand voert opnieuw werken uit aan de rotsen rond Black Mamba

Het Duitse Phantasialand heeft foto’s gedeeld van vernieuwd rotswerk rond de attractie Black Mamba. Net als vorig jaar komen er heel wat nieuwe en vernieuwde rotsconstructies in het Deep In Africa-gebied.

 

Terwijl iedereen wacht op meer nieuws vanuit het nieuwe gebied Rookburgh en de nieuwe achtbaan Fly, zit het park ook elders niet stil. Vorig jaar werd al een eerste deel rotswerk rond de achtbaan Black Mamba, gelegen in het Afrikaanse gedeelte, aangepakt. Dit jaar is de rest van het gebied aan de beurt.

Het bedrijf Universal Rocks gaat met de uiterste precisie te werk om de rotsen zo echt mogelijk te doen lijken. Dit konden we vorig jaar al ontdekken in twee YouTube-video’s. Deze rakelen we graag nog eens op.

 

 

 

Het resultaat van al dat werk kan u gaan aanschouwen vanaf 1 april, wanneer de poorten van het park terug opengaan.

 

Foto’s: Phantasialand