Opbouw nieuwe attractie begonnen bij Fårup Sommerland

Het Deense Fårup Sommerland zal dit seizoen uitpakken met twee nieuwe attracties voor de hele familie. Met Motorbøllen opent een interactieve molen, waarbij de gasten zelf een motor kunnen besturen. Verder volgt een upgrade van hun populaire kettingmolen.

 

De nieuwste attractie van het Deense pretpark Fårup Sommerland wordt Motorbøllen. Deze interactieve molen neemt je mee voor een ritje op een motor die je deels zelf kan besturen. De passagiers kunnen aan de gashendel draaien, waardoor de gondel hoger zal zwaaien en je tot 80 graden kan kantelen. Het is de eerste in zijn soort die zal openen in Denemarken. Deze zogenaamde Apollo Sidecar-attractie werd geleverd door het Italiaanse bedrijf Technical Park.

 

De molen wordt volop opgebouwd in het park.

 

 

Naast de komst van de gloednieuwe attractie wordt zo ook de bestaande zweefmolen in een nieuw kleedje gestopt. Deze zal er weer zo goed als nieuw uitzien.

 

Bron en foto: Fårup Sommerland