Ontdek hier de attractielijst van de Dortmunder Osterkirmes

De Osterkirmes van Dortmund vindt dit jaar plaats van 13 april tot en met 28 april 2019. Er komen 87 kraampjes naar de stad, waarvan er 17 van het type grootvermaak zijn. De kermis wordt opgesteld op de Fredenbaumplatz in Dortmund. Hieronder een overzicht van de belangrijkste attracties.

 

Nieuw ten opzichte van vorig jaar zijn onder andere de Hawaii Swing van Schaak, dit is een Matterhorn van de Italiaanse fabrikant Bertazzon en de Crazy Dancer van Freiwald, een Tropical Trip van de Nederlandse fabrikant KMG.

 

Meer attracties die er vorig jaar niet stonden vinden we terug met de Looping the Loop van von Olnhausen, de 9D Action Cinema van Bügler en het spookhuis Geisterhaus van Mikli. Rollercoasterfans kunnen terecht in de Coco Beach van Kaiser, dit is een kleine familie achtbaan.

 

Thirll rides vinden we terug met de Amazona Bahn van Hoster, de Break Dancer van Schneider en de Entertainer van Müller/Volklandt. Ook de Projekt 1 van Sipkema/Bartling en de Flipper van Splitt zijn aanwezig.

 

De kinderen kunnen zich uitleven in het funhouse, het spookhuis, de zweefmolen, de simulator of de verschillende botsauto’s. Bekijk de volledige attractielijst van het grootvermaak hieronder.

 

 

Grootvermaak:

Columbia Rad – Burghard/Kleuser

Amazona Bahn – Hoster

Autoscooter “Number 1” – Isken

Autoscooter “Pole Position” – Mennecke

Autoscooter “Crazy Cars” – Notthoff

Break Dancer – Schneider

Schwanenflieger – Hornig

Crazy Dancer – Freiwald

Coco Beach – Kaiser

Entertainer – Müller/Volklandt

Hawaii Swing – Schaak

Projekt 1 – Sipkema/Bartling (NL)

Flipper – Splitt

Looping the Loop – von Olnhausen

9D Action Cinema – Bügler

Geisterhaus – Mikli

Krumm & Schiefbau – Hartmann

 

 

 

 

 

Bron: rote-erde.chayns, kirmesforum