Het Poolse Zatorland opent vier nieuwigheden

Zatorland opent twee nieuwe familieattracties van de SBF Visa Group en presenteert daarnaast ook nog een 3D-beleving en een kidsplayhouse. Tot slot stelt het park ook twee nieuwe sculpturen voor die terug te vinden zijn in de walkthroughattracties.

 

Zatorland is gelegen in het Poolse stadje Zator, op enkele kilometers van Energylandia. Het parkje is verdeeld in vier gebieden.

In Park Owadów loop je langs grote replica’s van insecten en andere kleine diertjes. Vanaf 2019 is ook de grasshopper hier terug te vinden. In het dinosaurus park is er de dinosaurus walkthrough terug te vinden. Hier staat overigens de grootste dinoanimatronic ter wereld: 35 meter lang. Ook in deze walkthrough voegt het park een extra exemplaar toe.

In het derde en mythologisch gedeelte opent het park in 2019 “Kino 360 3D”, een 3D-bioscoop. Maar de grootste nieuwigheden vinden we in het Lunpark-gedeelte terug. Hier opent het park Wieza Drop’N Twist, een vrije-val-attractie van het type Drop’N Twist. En Karuzela Twist’N Swing, een frisbee-attractie van het type Compact Dance Party. Beide zijn van de Italiaanse bouwer SBF Visa Group. Tot slot zal er nog een nieuw kidsplayhouse opgetrokken worden.

Zatorland opent op zaterdag 6 april opnieuw de deuren.

 


Bron: Zatorland