Eerste testritten voor Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure

In Universal’s Islands of Adventure opent binnen enkele maanden een nieuwe achtbaan. Nu zijn er foto’s opgedoken van de treinen in actie tijdens één van de eerste testritten. Bovendien is ook het unieke design van de treinen nu duidelijk te zien.

 

Universal’s Islands of Adventure in het Amerikaanse Universal Orlando Resort opent op 13 juni een nieuwe, gelanceerde achtbaan in de Wizarding World of Harry Potter. De baan, geproduceerd door de Zwitserse fabrikant Intamin, zal Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure heten en neemt je mee op avontuur met zijn magische wezens.

Nu zijn er beelden opgedoken van testritten die na de sluiting van het park plaatsvonden. Er is bovendien ook duidelijk te zien dat de treinen een uniek design hebben in de vorm van Hagrid zijn motorfiets met het zijspan. Bijzonder is dat bezoekers rechtop zitten, in tegenstelling tot de andere motorachtbanen, zoals Boosterbike in Toverland.

Bekijk de volledige video van de testritten hieronder:

 

Volg het volledige project hier.

 

 

Bron en foto’s: Midway Mayhem