Ravensburger Spieleland kondigt nieuwigheden 2019 aan

Het Duitse pretpark Ravensburger Spieleland kondigde onlangs haar nieuwigheden voor dit jaar aan. Het park zal enkele speeltuigen en een waterspeelplaats openen. Ook in de bioscoop van het park zullen twee nieuwe films vertoond worden.

 

Plitsch-Platsch Pinguin Wasserspaß wordt de eerste nieuwigheid van het park. Dit wordt een waterspeelplaats die in het teken staan van het gelijknamige Ravenburger spel. Bij ons is dit gekend als Pinguin Panic. Deze speelplaats zal bestaan uit schuimrubberen ijsrotsen en watersproeiers.

De tweede nieuwigheid wordt een speciale speelplaats. Drachenkinder-Spielplatz zal toegankelijk zijn voor alle kinderen, zelfs wanneer ze in een rolstoel zitten. De speeltuin zal een speciale verende mat krijgen, die aanvoelt als een trampoline, net zoals enkele andere speeltuigen die rostoelvriendelijk zijn. De speeltuin wordt ontwikkeld in samenwerking met het radiostation Radio 7,die elk jaar speciale Drachen kinderdagen organiseert in het park.

Verder zal het park twee nieuwe films presenteren in haar 4D-Action-Kino en de Mauskino filmzaal. Het gaat om een film met in de hoofdrol Pinokkio en eentje met Bigfoot Junior.

 

Bron en foto: Ravensburger Spieleland