Videoverslag Atlantic Island Park

Themeparkfreak Timothy bezocht onlangs Atlantic Island Park. Dit (virtuele) pretpark speelt de hoofdrol in de PC-game “The Park”. In dit sfeervolle horror spel raakt Lorraine haar zoontje kwijt in een pretpark. Tijdens haar zoektocht doorheen het park passeert ze heel wat leuke attracties zoals het reuzenrad, de botsauto’s, een darkride en nog veel meer. Maar er is iets niet pluis in dit park. Zaken verschijnen, verdwijnen en duiken later plots weer op. Monsters lopen vrij en demonen laten geen bezoeker met rust. Duistere krachten hebben zich heer en meester gemaakt van Atlantic Island Park. Absolute must-do in dit park is natuurlijk het spookhuis. Themeparkfreak Timothy ging samen met Lorraine op zoektocht. Natuurlijk deed hij tussendoor ook alle attracties voor ons.

Waar onze reporter zich op dit moment bevind is niet geweten, er werd niets meer van hem gehoord, enkel zijn videocamera werd teruggevonden aan de ingang van het park.  Gelukkig konden we zijn videoverslag over zijn dagje in dit akelig, maar sfeervolle pretparkje recuperen.