Unieke attractie voor Erlebnispark Schloss Thurn: VR botsauto’s

Erlebnispark Schloss Thurn pakt dit jaar uit met een wereldpremière, het park installeert namelijk Virtual Reality op een botsauto attractie. Steampunk VR Scooter zullen de bezoekers terecht komen in een virtuele wereld waarin ze gaan duelleren.

 

Steampunk VR Scooter wordt de nieuwste attractie voor het Duitse park Erlebnispark Schloss Thurn. Bij deze attractie zullen de gasten van het park plaatsnemen in de botsauto’s en een virtuele bril op krijgen. Hiermee zullen ze in een steampunk wereld terecht komen, waarin ze tegen elkaar gaan strijden, maar ook tegen robots. Tijdens het avontuur zullen ze moeten samenwerken om de robots te overwinnen, de spelers kunnen ook talloze extra’s en upgrades verzamelen en gebruiken.

 

 

Voor de nieuwigheid wordt samengewerkt met het bedrijf VR Coaster en Holodeck VR ‘s. Verder zal de bestaande achtbaan met Virtual Reality, Dinolino’s VR Ride, een nieuw verhaal en film krijgen.

Op zaterdag 13 april 2019 heropent het park de deuren .

 

Bron en foto’s: Erlebnispark Schloss Thurn