Tropical Islands opent nieuwe waterspeelplaats Jungle Splash

Onlangs opende het Duitse waterpark Tropical Islands een gloednieuwe waterspeeltuin gericht op kinderen. Met 8 glijbanen en ongeveer 100 speelelementen vormt dit een mooie aanvulling op het reeds bestaande aanbod.

 

Op 21 december opende “Jungle Splash” in Tropical Islands, een tropisch waterpark in het Duitse Krausnick. Deze aanvulling is vooral gericht op jonge gezinnen en werd gebouwd door de Turkse fabrikant Polin Waterparks. Met een oppervlakte van meer dan 650 vierkante meter en een totale hoogte van 15 meter is het ook één van de grootste waterspeeltuinen van Duitsland.

Verder omvatte de uitbreiding meer dan 300 meter aan glijbanen voor eindeloos waterplezier. Zo is er onder ander een multislide waar twee mensen tegen elkaar kunnen racen, maar ook een trechterglijbaan genaamd “Space Hole”. De hoogte van de glijbanen varieert tussen de 1.65 meter en 10 meter, waardoor er voor elk wat wils is. Daarnaast zijn er ook heel wat speelelementen te vinden waaronder waterpistolen en verschillende kantelbare waterbakken.

Deze nieuwigheid is dagelijks geopend van 10u tot 18u en zit mee in de toegangsprijs van Tropical Islands.  De aanbevolen minimunleeftijd is 3 jaar en kinderen tot 8 jaar moeten onder toezicht van hun ouders staan.

 

Bron: Tropical Islands